TEČAJEVI

Svi tečajevi se obavljaju prema SNSI standardima!
Svaki polaznik na kraju tečaja na poklon dobiva i vlastitu podvodnu fotografiju!

--> Dive Side - Novi Vinodolski <--

U nastavku pogledajte koje vrste tečajeva smo pripremili za Vas

TRY SCUBA DIVING

Namjera odnosno cilj TRY SCUBA tečaja je da ne-roniocima pruži mogućnost da zarone s ronilačkim aparatom na siguran i zabavan način. Trajanje programa je ukupno 5 sati te se sastoji od 1 urona na dah i 2 urona s ronilačkim aparatom.

SCUBA DIVER

Namjera SCUBA DIVER programa je da ne-ronioce osposobi da mogu roniti s ronilačkim aparatom pod direktnim nadzorom instruktora ili voditelja ronjenja. Tečaj obuhvaća 3 teorijske i 3 praktične lekcije. Po završetku programa tečajac dobiva certifikaciju te može roniti u otvorenim vodama pod direktnim nadzorom instruktora ili voditelja ronjenja do dubine od 12 metara, te može pristupiti dodatnoj obuci za dobivanje OPEN WATER DIVER certifikacije. ačkim aparatom.

JUNIOR OWD

Kompletan tečaj za djecu od 10 - 15 god. Sastoji se od 6 teorijskih i 6 praktičnih lekcija. Po završetku tečaja JUNIOR OPEN WATER DIVER polaznik dobiva internacionalnu licencu i iskaznicu . Nakon navršenih 15 godina kandidat može pristupiti ispitu za licencu OPEN WATER DIVER.

OPEN WATER DIVER

Ronilački tečaj za početnike sastoji se od 6 teorijskih i 6 praktičnih lekcija. Po završetku tečaja OPEN WATER DIVER polaznik dobiva internacionalnu licencu i iskaznicu te može roniti do dubine od 18 metara.

SPECIALITY COURSE

Tečajevi namijenjeni naprednim roniocima.
Tečaj obuhvaća jednu specijalnost ronjenja kao što je: dubinsko ronjenje, navigacija, noćno ronjenje, ronjenje na olupinama, ronjenje s broda, podvodna fotografija.

STRESS & RESCUE

Želite li svoje ronilačke sposobnosti i znanja podignuti na veću razinu, onda je STRESS AND RESCUE pravi odabir. Učenje prepoznavanja stresa te sprečavanja nezgoda i spašavanja prilikom ronilačkih nezgoda, stvorit će od Vas više od običnog ronioca.

ADVANCED OWD

Tečaj namijenjen roniocima koji žele više. Specijalnost navigacija, dubinsko ronjenje, noćno ronjenje i ronjenje u smanjenim uvjetima vidljivosti te 4 specijalnosti po izboru pružit će vam uvid u nove vidike ronjenja.

DIVEMASTER

4 - specijalnosti + Stress & Rescue

DIVE GUIDE

Tečaj osposobljavanja za voditelja ronjenja. To je najprestižniji tečaj u ronilačkim kategorijama.
U trajanju tečaja od 7 dana, moći će te voditi grupu ronioca na ronjenje te asistirati kod OWD tečajeva.